Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag?
F.A.Q.'s

Op veelgestelde vragen vind je hieronder direct je antwoord! Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Tennis

De inschrijving voor trainingen verloopt voorafgaand aan het seizoen via ons online portal mijn.smashing.nl. Voor alle trainingsopties en prijzen klik hier. 

Om tennistraining te volgen is het goed om sportkleding, (tennis)schoenen en een tennisracket te hebben. Een tennisracket mag je de eerste trainingen altijd lenen. De tennistrainer kan je hierin het beste advies geven. Afhankelijk van de periode kan een lidmaatschap van de vereniging ook verplicht zijn.

Ga naar de website van de vereniging waar jij lid van wil worden. Hier vind je de contactgegevens van de ledenadministratie. De hoogte van de jaarlijkse contributie en de eenmalige inschrijfkosten is per vereniging verschillend.

Het tennisjaar kent twee seizoenen: het zomerseizoen en het winterseizoen. Het zomerseizoen start eind maart/ begin april tot en met eind september/ begin oktober. Het winterseizoen start in oktober tot en met eind maart. Elk seizoen en elke club heeft zijn eigen trainingswekenschema en deze is te vinden op de verenigingspagina bij de club waar jij training volgt.

Bij iedere kleur horen andere baangroottes en balsoorten. De tennisbanen beginnen kleiner met ballen die groter en zachter zijn. Dit breidt zich steeds verder uit met uiteindelijk een hele baan met een normale gele bal die harder en hoger stuitert. 

Voor het opzeggen van het lidmaatschap verwijzen wij door naar de vereniging zelf. Wij gaan alleen over de tennistrainingen.

Een vaste tennisbaan huren is mogelijk! Aanvragen kan per e-mail [email protected] of telefonisch 050 – 750 15 40.

Algemeen

Een proeftraining is mogelijk als er nog een plek beschikbaar is in een passende trainingsgroep.

Afmelden voor een training kan rechtstreeks via de trainer. Mocht je de contactgegevens niet hebben, dan kan er een e-mail gestuurd worden of gebeld worden naar [email protected] of 050 – 750 15 40.

Het is verplicht lid te zijn van een vereniging. TSC Kardinge is een trainingslocatie waarvoor dit niet geldt.

Het is mogelijk om privé of duo trainingen te volgen. Je kunt ons een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen en een aanvraag doen voor privétraining. Wij kijken dan of er een trainer en baan beschikbaar is om één of meerdere privétrainingen in te plannen. 

Voorkeuren en verhinderingen kunnen vermeld worden in het opmerkingenveld in mijn.smashing.nl. De tennistrainer zal zoveel mogelijk rekening houden met de opmerkingen bij het maken van de indeling.

De trainingen kunnen per maandelijkse automatische incasso of factuur betaald worden. Bij het inschrijven via mijn.smashing.nl kan je een voorkeur aangeven.

De trainingsgroepen worden ingedeeld op niveau, leeftijd en beschikbaarheid.

Uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de eerste training wordt de indeling gecommuniceerd. Je ontvangt een e-mail als de indeling online staat. De indeling en het trainingswekenschema staan vermeld bij je tennisvereniging op de clubpagina.

Squash

Je kan online reserveren via smashing.baanreserveren.nl of telefonisch een baan reserveren via 050 – 750 15 40. Het is verplicht eenmalig een account aan te maken voor het online reserveringssysteem.

Een reservering is te annuleren door op de reservering te gaan staan in het online reserveringssysteem en dan op annuleren te klikken. Als de annulering binnen 30 minuten na het doen van de reservering gedaan wordt of 24 uur voor aanvang van de gereserveerde baan dan krijg je automatisch een token toegekend om gratis een nieuwe reservering te maken (mits er kosten zijn gemaakt voor de reservering). Wil je een baan minder dan 24 uur voor aanvang reserveren moet je telefonisch contact opnemen met 050 – 750 15 40.

Voor squashtraining hoef je geen lidmaatschap te hebben bij TSC Kardinge. 

De inschrijving voor squashtrainingen verloopt voorafgaand aan het seizoen via Clubtraining. Voor meer informatie over de trainingsopties en prijzen klik hier.

padel

De inschrijving voor trainingen verloopt voorafgaand aan het seizoen via ons online portal mijn.smashing.nl. Klik hier voor alle trainingsopties en prijzen. 

Het is verplicht lid te zijn van TV de Marsch om padeltraining te kunnen volgen.

De pareltrainingen starten 2 keer per jaar. Het zomerseizoen begint in april tot en met september. Het winterseizoen begint in oktober tot en met februari.