Rolstoeltennis

Previous slide
Next slide

Smashing geeft rolstoeltennistraining bij Tennis- en Squashclub Haren en organiseert rolstoel evenementen voor trainers, verenigingen en rolstoeltennissers . Rolstoeltennis is uitermate geschikt voor mensen die als gevolg van een beperking of een blessure niet meer in staat zijn om staand te tennissen. Rolstoeltennis zorgt voor een gezonde manier van bewegen, geeft je plezier en gezelligheid.  

Het leuke van rolstoeltennis is dat je behalve met je groepje rolstoeltennissers ook met je familie, vrienden en bekenden kunt tennissen. Daarnaast biedt het mogelijkheden om jezelf te verbeteren en uit te dagen, dit bewijzen de Nederlandse toprolstoeltennissers keer op keer. Zij behoren al jaren tot de wereldtop. 

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!