Tennis

enjoy life.
PLAY TENNIS.

Smashing is jouw next level tennisschool en partner op alle gebieden van tennis. Of je nu net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het verbeteren van jouw spel. 

Onze trainers doen er alles aan om te zorgen dat je de perfecte techniek leert zodat jij je eigen grens verlegt. Sla beter. Ren harder. Geniet meer!

Ook organisatorisch zijn wij je partner to go. Wij zorgen voor trainers, baanruimte, tennisevenementen, clinics, catering en last but not least vette parties! 

Daarnaast zijn we intensief betrokken bij Tennisteam Het Noorden. De selectie academy voor talentvolle jeugd in Noord-Nederland. 

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!