More

meer TENNIS.
meer plezier.

Tennisparty's

Zin in een kinderfeestje, een sportieve familie dag, of een energiek begin van een vrijgezellenfeest? Wij zorgen voor een te gekke clinic die volledig aansluit op je vraag!

Bedrijfsfeestjes

Voor bedrijven is Smashing een interessante zakenpartner. Bedrijfsuitje organiseren? Wij plannen een leuke sportclinic, die aansluit bij je wensen. 

Verenigings service

Met meer dan 15 jaar ervaring in de tennis service, kunnen wij jouw verenging ondersteunen met trainingen, administratie, facturering, organisatie en horeca.  De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Schoolevents

Wij organiseren regelmatig tennis- en squashclinics, maar ook scholentennis voor basisscholen of sportdagen voor honderden leerlingen. De mogelijkheden bij een sportieve activiteit zijn eindeloos en wordt altijd afgestemd op de vraag. 

High Performance

Smashing laat kinderen graag ervaren hoe leuk tennis is! Daarnaast stimuleren we onze jonge talenten om het maximale uit zichzelf te halen. Om tennistalenten de beste kansen te bieden, bestaat Tennisteam het Noorden.

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!