Prestatief tennis

high performance.
tennisteam het noorden.

Selectietraining

Tennisteam Het Noorden (TTHN) is de enige door de KNLTB gecertificeerde tennisschool van Groningen, Friesland en de kop van Drenthe. Het is een unieke samenwerking tussen verschillende tennisscholen om het prestatief tennis in Noord-Nederland te verbeteren. TTHN biedt de talenten de mogelijkheid verenging-overstijgend te trainen onder begeleiding van toptrainers. De trainingen van TTHN zijn aanvullend. De talenten blijven dus lid bij hun eigen tennisvereniging.

Persoonlijke begeleiding

TTHN stippelt samen met de speler en ouder(s) de ideale tennisroute uit, afgestemd op zijn of haar tenniskwaliteiten. De persoonlijke ontwikkeling en prestatie verbetering van de speler staat centraal! Bovendien verdelen we de jonge tennissers op leeftijd en niveau, zodat iedereen optimaal op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Training bij TTHN

Woon je in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Denk je dat jouw kind of een leerling van je tennisvereniging mee kan trainen met TTHN? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk op www.tthn.nl voor meer informatie.

Contact TTHN