Schoolevents

school events
en sportdagen.

Basisonderwijs

In overleg met tennisverenigingen organiseert Smashing scholentennis aan groep 1 tot en met groep 8. Zo maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met de tennissport. Voor basisscholen is scholentennis een leuk alternatief voor de gymles. Na de tennistraining kunnen de deelnemers zich inschrijven voor de jeugdcursus Maak Kennis Met Tennis. Tijdens deze cursus krijgen de kinderen voor een klein bedrag 4 proeftrainingen op de tennisvereniging.

Voortgezet- en Hoger onderwijs

Veel middelbare en hoge scholen geven sportoriëntatielessen aan hun leerlingen. Enthousiaste trainers van Smashing kunnen training geven aan groepen tot 30 leerlingen. Een combinatie met squash is ook mogelijk. 

Aanvraag evenement

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 3 of 11 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!

Maak kennis met tennis