Partytime

party hard.
play harder.

Smashing verzorgt tennis- en squashclinics op maat voor iedereen! Zin in een kinderfeestje, sportieve familie dag, energiek begin van een vrijgezellenfeest, sportdag met je bedrijf of school? Wij zorgen voor een te gekke clinic die volledig aansluit op je vraag!
De mogelijkheden bij een tennis- en squashclinics zijn eindeloos en wordt altijd afgestemd op de vraag. Geen vraag is te gek, bijna alles is mogelijk! Zo is mogelijk een volledig pakket samen te stellen met een masterclass, baan activiteiten en een heerlijk lunch of diner. Hierin werken wij ook samen met andere partijen om bijvoorbeeld een tennis- en schaatsclinic te combineren.

Meld je hier aan

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!