Bedrijfsfeestjes

party time.
sportief feesten.

Voor bedrijven is Smashing een interessante zakenpartner. Bedrijfsuitje organiseren? Wij plannen een leuke sportclinic, die aansluit bij je wensen.

De mogelijkheden bij een sportclinic zijn eindeloos en wordt altijd afgestemd op de vraag. Geen vraag is te gek, bijna alles is mogelijk! 

Zo kunnen we bijvoorbeeld een volledig pakket samen stellen met een masterclass, baan activiteiten en een heerlijke lunch of diner. Een tennis, padel of squashclinic combineren is ook een optie! Naast de spetterende clinics hebben wij ook meerdere sportcafés bij verschillende tennisparken. Hier kan je voor, tijdens en na de clinic gezellig een drankje drinken en een hapje eten. Dit kan van een tosti tot en met een volledig buffet naar keuze.

Het is ook mogelijk om alleen een activiteit in het sportcafé te organiseren.

Aanvraag Clinic of Activiteiten

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!