Start met tennis

ENJOY life.
Start Now.

Beginner of pro? Het maakt niet uit. Bij Smashing ben je welkom! Wanneer je begint met tennis, is het verstandig om direct te starten met training voor het aanleren van de juiste techniek. Onze trainers helpen je graag om meer te halen uit iedere training. Naast training is het kiezen van de juiste vereniging essentieel. We helpen je graag voor de ideale start van tennis.

Inschrijven voor tennistraining kan via Clubtraining. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een vereniging kun je alle trainingsopties en prijzen zien. 

Wil je zeker weten of tennis de sport is die bij jou past? Dan is Maak Kennis Met Tennis (MKMT) the way to go! Wij bieden junioren en volwassenen de kans om een introductie cursus te volgen van meerdere trainingen. Helemaal vrijblijvend en zonder lid te worden van een vereniging. Na de introductie reeks beslis je of jij de nieuwe clubkampioen gaat worden en door wil gaan met training. Om je in te schrijven voor Maak Kennis Met Tennis kies je hieronder welke doelgroep bij jou past!

Tenniskids

Bij Smashing vinden we het belangrijk dat kinderen zien hoe leuk sporten is. Daarom is er TENNISKIDS. Ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau en tempo leren tennissen! Ook is er Maak Kennis Met Tennis (MKMT)!

Adults

Tennis is een prachtige lifetime sport. Het is dus nooit te vroeg of te laat om te beginnen met tennis. Als vliegende start kun je de cursus Maak Kennis Met Tennis (MKMT) volgen. Helemaal vrijblijvend, zonder lid te worden.