Tenniskids

START NOW.
ENJOY FOREVER.

Tenniskids is dé manier voor kinderen om op een leuke manier te leren tennissen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd razendsnel tennissen!

Onze Tenniskidstrainers passen de oefenstof aan op de belevingswereld en skills van de kinderen. Hierdoor hebben alle kinderen succes beleving en worden zij op hun niveau uitgedaagd. Wie houdt die kids nog tegen?

In het begin van het tennisseizoen kan je Maak Kennis Met Tennis (MKMT) trainingen volgen bij jou toekomstige vereniging. Naast de trainingen kunnen de kinderen het hele jaar door wedstrijdtjes spelen in de tenniskids competitie of toernooien. Alleen trainen is leuk maar wordt nog veel leuker als je een doel hebt!

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 3 of 11 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!

Maak kennis met tennis