Adults

have fun.
play now.

Wij bieden 3 verschillende trainingsvormen aan. Je kunt je inschrijven voor privétraining, groepstraining voor 4 personen en groepstraining voor 8 personen. Er zijn ook verenigingen die aan het begin van het seizoen maak kennis met tennis aanbieden; een korte tenniscursus zonder verplichtingen.

De trainingen starten tweemaal per jaar. Het zomerseizoen begint in april en het winterseizoen in oktober. Voor de start van de trainingen kan je inschrijven via Clubtraining. Tussentijds instromen is mogelijk mits wij een passende groep kunnen vinden.

Het kiezen van de juiste vereniging zorgt voor extra plezier, comfort en beleving. Ons advies is een vereniging te kiezen die relatief dichtbij is en past bij jouw interesse. Kies je voor een drukkere vereniging met veel activiteiten? Of juist een rustigere vereniging waar je altijd terecht kan? In zoek jouw club zie je alle verenigingen.

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 3 of 11 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!

Maak kennis met tennis