TSC Kardinge

TSC Kardinge is een prachtige locatie en beschikt over 9 squashbanen. De eerste 4 squashbanen hebben stenen muren met glazen achterwand en zijn ook geschikt voor soccersquash. De overige 5 squashbanen hebben kunststof muren met glazen achterwand. 

De locatie is makkelijk bereikbaar en iedereen mag op de squashbanen spelen. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Je kunt je hier inschrijvingen voor trainingen of los een baan reserveren. Ook beschikt TSC Kardinge over 11 tennisbanen waardoor deze locatie je verschillende mogelijkheden biedt om het hele jaar lekker te sporten!

méér informatie over

Trainers op deze locatie

Sven Uilhoorn

Contactinformatie

Trainingswekenschema's

Squashbanen

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!