Bas van der Wal

Trainerinfo

Bas is zijn tennistrainer carrière begonnen bij tennisverenging Are You Ready in Vries met het geven van bal en slagvaardigheidslessen. Tijdens zijn opleiding sociale geografie heeft Bas zijn Tennistrainer A-licentie behaald en is gaan werken voor Frans Wouters bij tv Borger. Via onder andere de tennisverengingen ATV de Hertenkamp, T.V. De Marsch en Tennisclub Smalhorst is Bas uiteindelijk 6 jaar geleden voor Smashing gaan werken. Momenteel is hij tennistrainer bij TC ten Boer en Tennisclub Delfzijl en geeft hij regelmatig tennisclinics voor jong en oud. Naast zijn Tennistrainer A-licentie heeft Bas ook Tennistrainer B-licentie en meerde applicaties gevolgd zoals tenniskidstrainer en tactiek.

Buiten het tennis om heeft Bas ook een passie voor reizen en andere culturen. Zo begeleidt hij elke zomerperiode voor Djoser minimaal een reis naar een ver land zoals India, Maleisie, Sri Lanka of Zuid-Afrika.

Ik ben een tennistrainer die graag positieve feedback geeft en kan genieten van de succesbeleving van zijn spelers.

Contactinformatie

Geeft training bij

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 3 of 11 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!

Maak kennis met tennis