Hans Nijenhuis

Trainerinfo

Hans is tennistrainer vanaf 1989 bij verschillende tennisverenigingen. Ook is Hans actief geweest als assistent-DTL voor de KNLTB. Sinds 2010 is Hans bij Smashing werkzaam. Momenteel geeft hij fulltime training bij GLTB in Groningen.

In zijn loopbaan heeft Hans verschillende KNLTB licenties behaald. Zo is hij in het bezit van Tennistrainer A, B en C en heeft hij Tenniskids 1 en 2 gedaan. Met veel passie en inzet brengt hij zijn kennis over op zijn pupillen van jong tot oud.

Hans is woonachtig in het altijd zonnige Odoorn. Hij brengt in zijn vrije tijd veel tijd door op golfbanen in de omgeving. Ook daar gaat zijn aandacht vaak uit naar de techniek en de biomechanica van de sportende mens.

Contactinformatie

Geeft training bij

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!