More

meer SQUASH.
meer plezier.

Soccersquash

De nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten! De combinatie van squash en voetbal zorgt voor een spectaculaire activiteit.

Squashparty's

Zin in een kinderfeestje, een sportieve familie dag, of een energiek begin van een vrijgezellenfeest? Wij zorgen voor een te gekke clinic die volledig aansluit op je vraag!

Bedrijfsfeestjes

Voor bedrijven is Smashing een interessante zakenpartner. Bedrijfsuitje organiseren? Wij plannen een leuke sportclinic, die aansluit bij je wensen. 

Schoolevents

Wij organiseren regelmatig tennis- en squashclinics, maar ook scholentennis voor basisscholen of sportdagen voor honderden leerlingen. De mogelijkheden bij een sportieve activiteit zijn eindeloos en wordt altijd afgestemd op de vraag. 

ZOMERTRAINING IS ALMOST HERE! 🎾☀️

De inschrijving voor de zomertraining is open! Schrijf je direct in voor een heerlijke tennis- en padelzomer bij een club in jouw buurt.

Afhankelijk van je club start de training vanaf 1 of 8 april. Je kunt trainen in een groep van 9 spelers, een smallgroup van 4 spelers of is het mogelijk om een prive/duo training aan te vragen. Wil je starten met tennis? Schrijf je in voor de intro cursus Maak Kennis met Tennis!