Home 2a

Padel

Padel is een absolute hype en de snelst groeiende sport in Europa.  De mix van tennis en squash zorgt voor een spectaculaire sport. 

Tennis

Smashing is jouw next level tennisschool en partner op alle gebieden van tennis. Of je nu net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het verbeteren van jouw spel. 

Squash

Smashing is jouw next level partner op alle gebieden van squash. Of je nu net begint met trainen, een baan wil reserveren of een extra boost nodig hebt bij het verbeteren van jouw spel.

Verenigingen

Smashing verzorgt veel trainingen voor tennisverenigingen in Noord-Nederland. Of je nu een tennis-, squash- of padel- trainingen wilt volgen, bij smashing is het niets onmogelijk.

Wij helpen jouw bij het verbeteren van jouw skills, door je perfecte technieken te leren. We willen jouw een extra boost te geven om jouw grenzen te verleggen of jouw spel te verbeteren. We leren je alles wat bij jouw gekozen sport hoort. Ook organisatorisch zijn wij je partner to go. Wij zorgen voor trainers, baanruimte, tennisevenementen, clinics, catering
en last but not least vette parties!

Maak kennis met Tennis

Wij willen iedereen ook de mogelijkheid geven om kennis te maken met Tennis. Vraag gemakkelijk en snel een training aan en begin met tennissen. 

Vier dagen vol sport en plezier!

Ook voor kinderen is er tijdens de zomervakantie iets te doen. Zo kunnen ze via zomersportweek kennismaken met Tennis. Alle kinderen van de basisschool zijn welkom voor vier fantastische dagen met tennis, sport en veel plezier.

ENJOY LIFE. PLAY SPORT

Maak kennis met tennis