Home 2a

Tenniskids

Ieder kind volop laten genieten door op eigen niveau en tempo te leren tennissen. Dat is ons doel! Met speciale ballen, rackets en banen passen onze Tenniskidstrainers de oefenstof aan op de belevingswereld van de kinderen.

Clubtraining

Of je nu voor het eerst de baan op stapt of al jaren competitie speelt. Onze KNLTB-gelicentieerde trainers helpen je met het aanleren van de juiste techniek of het verbeteren van jouw skills. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je eigen grenzen verlegt.

Padeltraining

Een absolute hype en de snelst groeiende sport in Europa. De mix van tennis en squash zorgt voor een spectaculaire sport. Wij geven padeltraining voor iedere leeftijd bij T.V. Marsch in Eelde.

Squashbaan reserveren

Een heerlijke workout om een goede conditie op te bouwen, fit te worden en natuurlijk te blijven. Voor squashtraining of een los baantje huren zit je bij Smashing helemaal goed! Je kunt bij ons het hele jaar squashen in Groningen en Heerenveen.

Shop

Goed materiaal is het halve werk. Ben je op zoek naar een tennisracket die bij jou past? Ben je toe aan een nieuwe bespanning? Of wil je gewoon lekker sporten in comfortabele kleding? Kom gerust langs voor advies en professionele racketservice in één van onze shops.

Train op een vereniging
die bij jou past!

Wij zijn een tennisschool voor verschillende verenigingen in en rondom Groningen. Je kunt dus bij ons trainen op een club die het beste bij jou past. Op alle locaties is het mogelijk tennistraining te volgen. Bij T.V. de Marsch heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor padeltraining en bij TSC Kardinge kun je squashtraining volgen.

Sporten voor de hele familie is leuker in clubverband. De verenigingen zijn de basis voor het plezier, ontwikkeling en sociale ontmoeting op sportief gebied. Zo zijn er op de verengingen allerlei toffe activiteiten voor iedere leeftijd zoals: clubkampioenschappen, open toernooien, pubquizzen, tossavonden, competities en nog veel meer. Wij zijn ontzettend trots op de actieve verenigingen waar wij deel van uitmaken.

Maak kennis met Tennis

Wij willen iedereen ook de mogelijkheid geven om kennis te maken met Tennis. Vraag gemakkelijk en snel een training aan en begin met tennissen. 

Vier dagen vol sport en plezier!

Ook voor kinderen is er tijdens de zomervakantie iets te doen. Zo kunnen ze via zomersportweek kennismaken met Tennis.
Alle kinderen van de basisschool zijn welkom voor vier fantastische dagen met tennis, sport en veel plezier.